Kaivopuiston erikoisnäyttely

August 28, 2007 - 9:29 | Aiheluokassa: Yleiset | Ei kommentteja

Oltiin viime sunnuntaina kääpiökoirayhdistyksen erikoisnäyttelyssä Kaivopuistossa. Paikalla oli valtavasti muita bostoneita. Mamma puheli minulle, että meitä oli  tullut paikalle yli 50. Puistossa vietimme piknikkiä ja nautimme vielä lämpimästä säästä. Bostoniyhdistys tarjosi oman 30-vuotis juhlavuotensa kunniaksi meille kaikille bostoniperheille kakkua ja kahvia. Minäkin sain vähän lipaista kermavaahtoa.

Koko reissu oli niin raskas, että nyt vasta jaksettiin kirjoitella kuulumisia. Mamma vielä pyörähti paluumatkalla Ikeassa, vaikka minä tyttö olinkin silloin unten mailla enkä huomannut ollenkaan koko pysähdystä.

Ps. Kuvia Kaivopuiston näyttelystä on tulossa osoitteeseen www.bostoninterrieri.fi

Luontopolulla

August 22, 2007 - 22:48 | Aiheluokassa: Yleiset | Ei kommentteja

Jee! Juoksuaika on viimein ohi ja pääsin käymään Zorron luona kylässä. Yllätykseksein jo tutuksitulleesta pihasta suuntasimmekin vielä eteenpäin Säynätsalossa lähellä olevalle Paljaspään luontopolulle. Maisemat olivat upeita ja ilma ihana.

Lenkki oli noin kahden kilometrin pituinen ja kierteli mäkien päällä kallioisessa maastossa ja laskeutui välillä alas lehtoon.

.

.

.

Varkaudessa…

August 19, 2007 - 22:53 | Aiheluokassa: Yleiset | Ei kommentteja

Eilen käytiin Varkaudessa ja minä tyttö olin ihan naatti kun päästiin kotiin. En edes herännyt kun pappa aukasi jääkaapin oven (mikä oli pienoinen ihme).

Varkaudessa käytiin tutustumassa kanavaan ja grillattiin herkullista possun sisäfilettä. Minullekin oli varattu oma pihvi. Pääsin myös uimaan laiturin nokasta rantaan, mikä oli tosi kivaa (normaalisti tykkään vain kahlata). Parina ekana kertana vähän polskutin vettä joka suuntaan, mutta vähän ajan päästä olin jo melkoinen vesipeto, vaikka itse sanonkin.

Tahdon pihalle

August 11, 2007 - 15:47 | Aiheluokassa: Yleiset | Ei kommentteja

Voi kumpa voisikin olla koko päivän vain ulkona. Sisällä on ihan hirveän kuuma ja ulkona aurinko paistaa täydeltä terältä. Onneksi vedessä lilluessa saa vähän helpotusta helteeseen. Uroksetkin ovat jotenkin tavanomaista komeampia ja vetovoimaisempia näinä päivinä. Mistäköhän se johtuu? Toisaalta olenhan minäkin viehättävimmilläni juuri nyt. Sen olen huomannut siitä, että useimmat poikakoirat alkavat itkeä, kun joutuvat ohittamaan minut moikkaamatta.

Rokotuksissa

August 10, 2007 - 18:46 | Aiheluokassa: Yleiset | Ei kommentteja

Käytiin tänään vahvistamassa mun rokotuksia. Se täti antoi mulle makupaloja ja just ku olin ottamassa sellaista, niin tunsin pienen piston niskassa. Jäi kyllä namit syömättä kun niskaa alkoi kutittaa niin vimmatusti, että lopulta koikkelehdin kolmella jalalla tohtorin huoneen lattialla.  No kotona sain sitten korvaukseksi kärsimyksistäni possukorvan mässytelväksi.

Bostoninterrieri.fi on avattu

August 6, 2007 - 15:17 | Aiheluokassa: Yleiset | Ei kommentteja

Mamma ja pappa ovat avanneet minun innoittamana uudet verkkosivut, jotka löytyvät osoitteesta http://www.bostoninterrieri.fi. Sivut ovat kokonaan meistä bostoninterriereistä ja he toivoisivat sinne innostuvan muidenkin bostoniperheiden lähettäväm kuvia ja kirjoituksia. Käykääpäs tutustumassa…

Neste Rally ’07

August 5, 2007 - 21:10 | Aiheluokassa: Yleiset | Ei kommentteja

Se on täällä taas. pärinä ja bensankatku, kaljoittelu ja rällääminen. Pappa kävi katsomassa ralleja paikanpäällä paviljongissa ja jätti minut kotiin. Hmhph! Kuten kuvasta näkyy, oli paikanpäällä muitakin neljalkaisia, joille oli otettu omat rallipassit.

Juoksuaika yllätti taas viikolla. Ja juuri kun oltiin sovittu Zorron kanssa treffit. Nyt pappa ei tietysti laske minua minnekkään. Onneksi sentäs nähtiin Leevi-mopsi lenkillä. Leeviä ei minun juoksuni niin hetkautaneet ja päästiin mukavalle lenkille satama-alueelle.

Powered by WordPress.
Lähteet (RSS) ja kommentit (RSS). Valid XHTML ja CSS.